Kinderfeestjes

Verkleedwinkel Hellevoetsluis is voor groot en klein! Ook aan de kinderen wordt gedacht. Voor kinderfeestjes bieden wij ook (thema) verkleedkisten aan. Een verkleedkist voor 6 kinderen en 2 begeleiders bedraagt €50,- Elk extra kind is €5,- p.p.

De inhoud is natuurlijk per themakist verschillend. Voor elk kind en begeleider zijn er kleding en accessoires en andere attributen toegevoegd. Aan de hand van het bijgeleverde draaiboek gaan de kinderen samen met de begeleider(s) verschillende opdrachten uitvoeren. Allereerst gaat iedereen op zoek naar de verkleedkist om zich te verkleden en zich te schminken. Elke keer moet er een opdracht vervult worden om door te gaan naar de volgende stap. Enkele voorbeelden van opdrachten zijn het knutselen van je eigen schatkist, tot ridder geslagen worden en/of limbodansen en een themaspel spelen. Ook ontvangen de kinderen uiteindelijk een echt diploma. De jarige krijgt een gevulde pinata met confetti, snoepjes en cadeautjes voor alle kinderen.

(Eventueel ook mogelijk om er bij te huren: rookmachine/ discolampen/ bellenblaasmachine/rode loper)
Wil jij ook je kinderfeestje vieren?

Verkleedkisten te huur in diverse thema’s o.a.: 

*Piraten
*Disco/ modeshow
*Ridders en/of Jonkvrouwen
*Prinsessen en/of prinsen 
*Circus 
*Elfjes 
*Hawaii
*Griezel

Mocht u een ander thema in gedachten hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Wilt u een verkleedkist reserveren, geef dit dan tijdig aan ons door per mail, via het contactformulier of kom bij ons langs in de winkel.