• Halloween

  Vanavond is het zover! HALLOWEEN!

  Verkleedkleding, accessoires en decoratie nog nodig voor Halloween? Kom griezelen bij Verkleedwinkel Hellevoetsluis. Vandaag geopend van 10.00-20.00 uur!

  In vele wijken worden de tuinen...
  Lees verder
 • Koninklijk Rood - 'De Oranjes en de Brandweer'

  Sinds eind maart jl. is nieuwe seizoen van het Nationaal Brandweermuseum in Hellevoetsluis weer geopend en ook dit jaar met iets speciaals. Dit jaar wordt namelijk aandacht besteed aan de banden tussen het koningshuis en de brandweer. Het oranjerood...
  Lees verder
 • Nieuwe website online

  Verkleedwinkel Hellevoetsluis heeft vandaag heuglijk nieuws: De nieuwe website is online!
  Lees verder

Nieuwe website online

Verkleedwinkel Hellevoetsluis heeft vandaag heuglijk nieuws: De nieuwe website is online!

Met zeer veel trots en tevredenheid presenteren wij u onze nieuwe website. Deze nieuwe website is gelanceerd om u nog beter te laten kennismaken met Verkleedwinkel Hellevoetsluis. De website is ontwikkelt door Lime Creations reclame en grafisch ontwerp uit Brielle.

Lime Creations reclame en grafisch ontwerp is een full-service reclame en grafisch ontwerp bureau gevestigd net buiten de stadsmuren van Brielle (Voorne-Putten), direct aan de N57 richting Oostvoorne, Hellevoetsluis, Spijkenisse en Rotterdam. Zij bedenken, ontwerpen en ontwikkelen: van een logo tot een compleet in de huisstijl vormgegeven advertentie, brochure of website. Samen met jou bepalen ze het ontwerp. Daarnaast verzorgen zij ook al je drukwerk. Of het nu gaat om briefpapier, visitekaartjes, flyers, brochures, posters, banners, stickers, vlaggen, kalenders, autobelettering of zelfs relatiegeschenken; alles is mogelijk. Ook kunnen zij tegen gereduceerd tarief advertenties voor je plaatsen in diverse kranten.

Neem een kijkje op hun website: www.limecreations.nl