Openingstijden:


Gesloten

Welkom op de website van Verkleedwinkel Hellevoetsluis

Verkleedwinkel Hellevoetsluis is de grootste verkleedwinkel uit de regio. Met een groot assortiment aan themakleding en accessoires kunt u bij ons terecht voor allerlei verschillende themafeesten; jaren 20/50/60/70/80/90, (Rock ’n Roll, Glitter&Glamour,Flower Power), historische feesten, vrijgezellenfeesten, carnaval, Halloween, Oktoberfesten, Hawaii, Kerst- en Galakleding, sinterklaas en zwarte pietenkostuums etc etc. Bij ons kunt u de kleding vaak ook huren. Wilt u alvast een indruk krijgen van de collectie. Klik dan hier.

Wilt u de feestruimte ook helemaal voorzien van de juiste decoraties? Er zijn talloze mogelijkheden om de feestruimte om te toveren met (helium)ballonnen, slingers, banners, rook- en bellenblaasmachines, discolampen, rode lopers en nog veel meer! Ook voor helium kunt u bij ons terecht.

Verkleedwinkel Hellevoetsluis is voor groot en klein! Ook aan de kinderen wordt gedacht. Voor kinderfeestjes bieden wij ook (thema) verkleedkisten aan. Informatie over de kisten kunt u vinden onder het kopje kinderfeesten.

Verkleedwinkel Hellevoetsluis voorziet u van de leukste outfits en accessoires! Voor elk denkbaar themafeest willen wij graag met u meedenken! 

In mei zullen de Toppers weer de Arena vullen met het thema Pretty in Pink. Maar ook alle discofeesten, flower power en alle foute feesten staan wij het gehele jaar voor u klaar!

Kortom;. Alles is mogelijk! U kunt bij ons terecht voor complete outfits, maar ook voor alle accessoires, zoals pruiken, hoeden, kettingen, beenwarmers en (GRIMAS) schmink!

Op de website staat maar een greep uit onze collectie. Bezoek de winkel om onze totale collectie te bewonderen. Voor meer vragen kunt u altijd contact met ons opnemen!

 • Halloween

  Vanavond is het zover! HALLOWEEN!

  Verkleedkleding,...
  Lees verder
 • Koninklijk Rood - 'De Oranjes en de Brandweer'

  Sinds eind maart jl. is nieuwe seizoen van het Nationaal...
  Lees verder